19 balandžio, 2024

Paskutinio skambučio šventė

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Birželio 18 dieną Biržų „Aušros“ pagrindinės mokyklos dešimtokai skubėjo į mokyklą – paskutinio skambučio šventę. Čia jų laukė klasės auklėtoja, mokyklos vadovai, mokytojai, tėvai.

Šią dieną dešimtokams buvo skiriami patys nuoširdžiausi linkėjimai: renginio vedėjai Neda ir Tomas pasveikino visus su švente, kvietė  dešimtokus prisiminti savo vaikystę, pirmuosius žingsnius mokykloje. Pradinių klasių mokytoja Eglė, sveikindama buvusius savo mokinius, priminė  jų svajones pirmoje klasėje bei palinkėjo jų  išsipildymo. Klasės auklėtoja Nida nuoširdžiai pasveikino  auklėtinius su sėkmingu pagrindinės mokyklos baigimu,  pasidžiaugė, kad klasė buvo draugiška, aktyvi organizuojant renginius, išvykas, palinkėjo savo auklėtiniams drąsiai plaukti gyvenimo vandenynu, siekti  savo svajonių išsipildymo. Kiekvienam padovanojo  laivelį ir nugludintą bangų jūros akmenėlį. Svajinga daina pasveikino mokyklos merginų ansamblis, kuriam vadovauja mokytoja Jolanta. Mokyklos direktorė įteikė dešimtos klasės baigimo pažymėjimus visiems Biržų „Aušros“ pagrindinės mokyklos dešimtokams ir palinkėjo sėkmės siekiant savo gyvenimo  tikslų.

Atėjo eilė tarti žodį ir dešimtokams. Salėje išsirikiavo visi dvidešimt mokinių ir nuoširdžiai padėkojo mokytojams, mokyklos vadovams už jų darbą,  žinias, kurias kiekvienas stengėsi perteikti mokiniams. Padėkos žodžiai buvo skirti ir tėveliams  už jų meilę ir rūpestį.

Devintokai, bendraudami su dešimtokais, stebėjo juos visus metus ir  parengė dešimtokams siurprizą – „Metų nominacijas“, kurios buvo iškilmingai įteiktos kiekvienam  mokiniui.

Vėliau  visi buvo išlydėti iš salės į mokyklos kiemą, kur kiekvienas sugalvojo  norą ir paleido į dangų balionus, šie nuskraidino norus ir svajones aukštyn.

 

 SĖKMĖS JUMS DEŠIMTOKAI